yoyo专业推拿真系冇得顶、后生靓女有咁好骨技

蒲神 发表于 2020-1-10 08:59:58 | 显示全部楼层 |阅读模式
小弟相信好多师兄同我一样,成日都周身骨痛,肌肉劳损、身心疲累,所以一得闲就会去揼个骨,辛苦搵嚟至在洗,又何必太刻薄自己呢!个老友介绍咗荃湾思源楼佢个相好技师比我,有好嘢自然要同大家分享吓,渠叫yoyo。呢个yoyo真系我试过慨囡囡之中,技术数一数二,后生靓女有咁好骨技、真系前途无可跟亮,第一次见渠已经觉得yoyo系一个好随和慨人、后生靓女有前有后皮肤白滑、身材仲好fit,之后yoyo帮我除衫挂好d衫,又同我几啱倾,自己先去冲凉,上床渠先同我按背,出手又真系OK喎、按得咁好原来渠以前系大场出身,揼几吓已经话我颈肩股肉劳损,咁会成日搅到头痛,yoyo然后慢慢帮我按松,虽然有点痛,但事后又真系好舒服,再推腰背,yoyo功夫认真唔真系讲笑,大开大合,落踭、点对点压肋,痹痹地,过后感到血液流畅了,yoyo同我讲身体要靠自己保养,听得出系发自真心,仲教我几吓拉肋动作,好窝心,揼完再踩背,yoyo踩背功夫都好好,背位、腰位、Pat位,踩完用脚扫,再响埋骨, LokLok声真爽,舒服完就再推油,yoyo手势时刚时柔,推松腰背后,就梗系 扫股,痕痕地有触电感觉,舒服到唔想停,R袋袋、袋捏大腿肋、猴子偷桃,阵阵快感涌上嚟,舒服到JerJer都硬了。yoyo叫我反身入戏肉,双手轻轻咁来回扫蛋蛋、大髀,喺咁既挑逗,忍耐力已到了极点,落油轻按,一松一紧,​​比yoyo chock左一阵JerJer已口吐白泡,yoyo帮我清洁后去冲凉、钟意揼骨而又有要求既师兄,思源楼yoyo绝对系一个上上之选!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

shenzhenXinshou 发表于 2020-1-10 13:37:46 | 显示全部楼层

jank 发表于 2020-1-11 12:57:39 | 显示全部楼层

huaishui123 发表于 2020-1-12 00:37:17 | 显示全部楼层
巴巴爸爸巴巴爸爸啊啊啊啊啊啊

越前龙马 发表于 2020-1-12 13:37:00 | 显示全部楼层

ilovef 发表于 2020-1-12 16:23:44 | 显示全部楼层
hehbrbrtbhtjdrbrjhrdhh

mjkou 发表于 2020-1-13 11:21:42 | 显示全部楼层
452452452sdcvsd

luhen1995 发表于 2020-1-13 15:19:36 | 显示全部楼层

顶你膀胱 发表于 2020-1-15 17:45:25 | 显示全部楼层
shxnjjjdnenmnnnx

happy001 发表于 2020-1-15 23:00:51 | 显示全部楼层
Extremely keen to