蒲神 发表于 2019-7-3 11:25:32

发挥大乳慨威力,果招波推,由背脊一路推到落脚,正呀。之后跪低夹肠仔兼水中吹箫

但始终最吸引慨心头好都系台湾小S,见到台湾小S真人真系好靓女,身高到我耳仔咁上下,对波唔使讲,迫爆感强劲,热情招呼我入房,先帮我松一松肩,再为我除衫,渠都除光光,波波无摭无掩,忍唔住手揸手,够弹够挺,乳头红红地要咬吓渠,台湾小S比我搅到要呻吟吓,入到浴室后,发挥大乳慨威力,果招波推,由背脊一路推到落脚,正呀。之后跪低夹肠仔兼水中吹箫,爽到震。紧接漫游全身,不停奶锡匀我身体慨敏感部位,舔袋袋吸旦,疯狂揸大波手感一流,好好揉摸,真系令我爱不释,见佢好似上左电咁,追住细佬又啜又奶又含,非常有节奏,环保吹奏,淫眼电力十足,一阵功夫吹到碌野又粗又硬,拿拿临笠安全帽入正题,骑上来丧摇猛骑,36D豪乳上下左右摇摆,西水长流,表情丰富,再来正面大力冲击百几野,爽到淫声连天,拉屎怒汉推车,箩友咁有肉,我一路向前推,渠就向后撞,真系推到啪啪声,佢个波仲系咁揈,视觉上好养眼,最后冲刺时揽住我大叫唔得啦唔得啦,我好快就派彩比渠,咁捻正,可以搵佢做女朋友就好啦。唔单止细佬开心,我更relaxed,应该好快再食。

**** Hidden Message *****

yahahaha 发表于 2019-7-3 22:49:52

zxc123456 发表于 2019-7-4 08:28:42

最最最最最最最最最最最最最

itademech 发表于 2019-7-4 13:09:59

😂😘😘😘😂😘😂😘😂😘😂😘😂

122806534 发表于 2019-7-4 16:08:41

ydm 发表于 2019-7-4 20:26:01

asf1 发表于 2019-7-4 21:34:41

dfghhhhhhhhyhy

shenzhenXinshou 发表于 2019-7-4 21:54:06

tysfff 发表于 2019-7-5 16:07:35

nihaodabomei 发表于 2019-7-8 12:32:40

wwwwwwwwwww
页: [1] 2 3 4
查看完整版本: 发挥大乳慨威力,果招波推,由背脊一路推到落脚,正呀。之后跪低夹肠仔兼水中吹箫